technieken

technieken

Ik maak gebruik van verschillende technieken om producten en cadeautjes te personaliseren:

borduren
Een computergestuurde borduurmachine kan de moeilijkste steken en patronen op een veelheid van materialen borduren. Uiteraard kunnen meerdere kleuren garen tegelijk gebruikt worden voor een verbluffend resultaat.
Borduurwerk geeft altijd een uniek en fraai cachet aan een product. Of dit nu een handdoek is, badjas, babykleertjes of bijvoorbeeld bedrijfskleding als jacks, shirts, petjes, etc.
Klik hier voor meer informatie.

graveren
Met mijn graveermachine kan ik voorwerpen van metaal en aluminium graveren.
1000-en minuscule puntjes worden in het materiaal geslagen met een zijdezacht effect als gevolg. Ik gebruik deze machine heel veel om sleutelhangers te graveren.
Klik hier voor meer informatie.

foliebedrukking
Foliebedrukking is bij uitstek geschikt voor kleine oplages waarbij het drukbeeld 1 kleur bevat. Op een computergestuurde snijplotter wordt het drukbeeld uit een rol gekleurde folie gesneden. Dit drukbeeld wordt met een hittepers op het textiel overgedragen.
Het is een perfecte (en de goedkoopste) techniek voor kleine oplages.
Klik hier voor meer informatie.

sublimatiebedrukking
Sublimatiebedrukking is een techniek waarbij een full-color afbeelding via een printer op een transfervel afgedrukt wordt. Dit transfer wordt dan met een hittepers overgedragen op het product en vormt een prachtige afbeelding.
Het is een veelzijde techniek voor o.a. mokken, tassen, sleutelhanger-knuffelbeetjes, T-shirts, telefoonhoesjes en tientallen andere producten.
Klik hier voor meer informatie.

borduren detail